آیین های رمضان خوانی به عنوان پیش درآمد هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران در بندرعباس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، آیین های رمضان خوانی به عنوان پیش درآمد هفدهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران با حضور خانم دکتر رضایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شنبه ۱۱ اسفندماه در فرهنگسرای طوبی بندرعباس برگزار شد. دکتر رضایی در ابتدای سخنرانی خود اظهار داشت: از میزبانی گرم شما بسیار سپاسگزارم، از جناب دکتر آشوری استاندار محترم هرمزگان و همکارانشان، از همه مدیران فرهنگی استان، مدیران صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، خواهر بزرگوار و گرامی ام سرکار خانم جلالی مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان هرمزگان و همکارانشان، بزرگواران انجمن موسیقی و هنرهای نمایشی و مجموعه مدیران استان تلاش و همت کردند که امروز در تلاقی رویداد با حلول ماه مبارک رمضان در نزدیکی تلاقی بهار طبیعت با بهار قرآن، ماه مبارک رمضان، برای اولین بار در جشنواره موسیقی نواحی کشور، میزبانی این رویداد با استان هرمزگان باشد.
خانم دکتر رضایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه گفت: امیدوارم بیش از بیست استانی که در جشنواره موسیقی نواحی، که مقدمه و پیش درآمد آن امروز در رمضان خوانی و در نوروز تحت عنوان نوروز خوانی داریم؛ و بخش اصلی را انشالله در پنجم تا هشتم اردیبهشت ماه سال آینده خواهیم داشت؛ بتواند پیش از هر چیزی این رویداد، آنچه ایران امروز بیش از هر زمانی به آن نیازمند است؛ به آن انسجام، همدلی، رویکرد اجتماع ساز، توافق ساز، امیدآفرین و پر از همدلی بتواند با زبان هنر موسیقی -که بی مبالغه نام آور در این حوزه اید- برسیم.
دکتر رضایی اشاره داشت: قطعاً حوزه فرهنگ و هنر می تواند در این مسیر بیش از هر رویکرد و نگاه و روش و مشیء کارساز باشد. امیدوارم این رویداد بتواند در بهار سال آینده با میزبانی که با همین گرمی و به خوبی آن را امروز تجربه کردیم، بتواند برای استانی که اینقدر دیگرخواه است که این همه تنوع و تکثر و خرده فرهنگ قومی و مذهبی را در کنار خودش دارد که به خوبی زیست می کنند و این خود تبلور همزیستگی ملی است.
معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان اش بیان کرد: امیدوارم که جشنواره موسیقی نواحی بتواند در زمینه ایجاد وفاق ملی کمک کننده باشد و بیش از همه از شما فعالان این حوزه درخواست می کنم که این دوره بیش از دوره های گذشته، رویکردمان این باشد که به سراغ مردم برویم. موسیقی همان گونه که در زیست مردمان این خطه جاری است، این جشنواره بتواند با زیست جاری مردم هم آمیخته شود؛ و پیش از اینکه در سالن ها گرد هم بیاییم و برای هم اجرا کنیم، برای مردم اجرا کنیم. چرا که اسمش جشنواره و با محوریت جشن و از آن مردم است.
وی در خاتمه اظهار داشت: امیدوارم کارکرد پیش درآمد این جشنواره احیا و بازآفرینی آیین ها و سنت های ما باشد و بهترین شکل با زیست نگاه امروز مردم پیوند بزنیم. و شما که توان و اهلیت میزبانی این جشنواره را دارید، در قواره ملی و فراتر از آن در سطح بین المللی باشید و الگویی بشوید برای هم استان ها که بتوانند انشالله ما را در ادامه مسیر همراهی کنند.